Hoe valt mijn appartement op tegen alle andere die te koop staan?

In een appartementencomplex zien kopers aan de buitenkant nauwelijks wat de verschillen zijn tussen de te koop staande woningen. Staan in uw appartementenblok meerdere woningen tegelijkertijd te koop, dan is het best een uitdaging om de uwe op te laten vallen. Maar niet onmogelijk…

 

Hang een banner op

Vraag aan de beheerder van het appartementencomplex of u een banner in de ontvangsthal ophangen mag. Hebt u toestemming, laat dan vooral de pluspunten zien van uw woning. Ga na, waarin uw appartement anders, beter, mooier en moderner is ten opzichte van de andere te koop staande woningen in het blok.

Online bestelt u gemakkelijk een lamp, die u achter de banner hangt. De verlichting zorgt, dat uw te koop staande appartement nóg meer opvalt.

 

Opvallen op de website van de makelaar

Ga de promoties van vergelijkbare appartementen na op de website van uw makelaar en kijk waar u opvallen kunt. Wees creatief. Breng sfeer in je tekst. Wonen is immers emotie. Zoek een fotograaf, die de foto’s net even anders en daardoor minder standaard maakt. Ze laten bij voorbeeld meer van de sfeer zien, doordat ze tonen dat er daadwerkelijk geleefd wordt. Zonder rommelig te zijn.

 

Voorbeelden foto’s

Zet een wijnglas en tijdschrift op tafel, slippers naast de openstaande tuindeuren of steek de barbecue aan en leg er wat satéstokjes en groentespiesen op. Laat foto’s maken van een verlichte tuin in de avond. Of een bad die u klaarmaakt voor een ontspannend uurtje voor uzelf, inclusief een kop thee op de rand, schuim op het water en een radiootje aan de muur.

 

Waar promoot je?

Zoek naar alternatieve plekken voor de gebruikelijke promotie als Funda en Facebook.

Verspreid bij voorbeeld flyers in uw eigen wijk. En wijken waar veel mensen wonen, die graag doorstromen naar uw type appartement.

Of organiseer een house warming voor de buurt, zodat mensen uw woning kennen en de tip doorgeven aan mensen uit hun directe omgeving. Overleg met uw makelaar welke andere mogelijkheden er nog meer zijn.

 

In de stille verkoop

Of zet uw appartement te koop via de stille verkoop, zoals bij ons. In de stille verkoop betekent, dat hij (nog) niet op Funda staat. Het voordeel is, dat wij uw appartement per e-mail aanbieden aan mensen die op zoek zijn naar uw type woning in uw buurt. Dat vergroot de kans op een snelle verkoop en het bespaart u kosten. Klik hier om meer te lezen