PERSBERICHT
DEN HAAG, 1 MAART 2020

Hét platform voor huizen die (nog) niet op Funda staan!


Funda biedt woningen van de verkoper aan de (potentiële) koper aan. Wij draaien de rollen graag om. Op MODUVAST zoekt niet de koper, maar de verkoper. Zodra wij een woning in de verkoop krijgen, wordt er een persoonlijke mailing gestuurd naar de potentiële kopers die voldoen aan de zoekcriteria van de woning, die nog niet op Funda staat.

In de huidige markt blijven de kopers vaak ‘op hun huis zitten’, totdat ze een potentiële woning in het vizier hebben. Wij gaan deze latente verkopers stimuleren om middels ons platform hun huidige woning in stille verkoop te zetten. Dat scheelt onnodige kosten en hiermee brengen wij de markt weer in beweging.

Als de ‘match’ is gemaakt, helpen wij kopers bij het kiezen van de makelaar(s), die de koper en verkoper verder kan begeleiden bij de vervolgstappen. Wij werken samen met makelaars die geloven in de ‘modulair vastgoed’ aanpak. Heeft u slechts één bezichtiging, een fotorapportage, bouwtechnische keuring of een taxatie nodig? Dan staat daar een vaste vergoeding tegenover. Niks meer, niks minder! Een win-winsituatie voor de koper, verkoper én makelaar.


Kopers: meld u aan

Aanmelding voor deze dienst is gratis voor kopers. En als uw droomhuis voorbijkomt, zorgen wij met ons premium-lidmaatschap (vanaf 8,95 per maand) voor de kennismaking. Wij gebruiken uw data alleen voor het matchen en verkopen de data niet aan derden. Zo is MODUVAST een onafhankelijk platform.


‘Uw woning (ver)kopen kan anders’

Kevin Schuyffel van MODUVAST: “Mijn familie onderneemt sinds decennia in deze sector. En ik kijk mee over de schouder van collega’s. Uit nieuwsgierigheid en leergierigheid.

Ook zie ik dat een groot deel van de woningen worden verkocht via platforms als Makelaarsland. Er is dus een grote groep mensen die het huis liever zélf verkopen. Dat kan ook, maar ik mis een alternatief, een mooie tussenweg. En in dat gat spring ik.”

Wilt u er het fijne van weten? Raadpleeg dan www.moduvast.nl.