UW DROOMHUIS AL GEVONDEN?

Is het huis van uw dromen nu al een paar keer voor uw neus weggekaapt?

Wij beschikken over een database met woningen die nog niet officieel op de markt zijn gekomen. Ze staan dus ook nog niet op Funda. En daar doet u uw voordeel mee!

Wilt u het weten als wij uw droomhuis binnenkort in ‘stille verkoop’ nemen?


GRATIS AANMELDEN

EERST KOPEN OF VERKOPEN?

Als u een paar keer achter het net heeft gevist, bent u mogelijk voorzichtig met het eerst verkopen van uw huidige woning. Want misschien zit u dan zonder huis. Maar eerst kopen, met het risico dat u met twee woningen zit, is ook niet ideaal! En als iedereen op deze manier gaat denken, ontstaat er een kettingreactie en blijft de markt op slot.

Bij MODUVAST kunt u terwijl u aan het zoeken bent, een keer een poging wagen om uw huidige woning in de stille verkoop te zetten. U bent dan geen (hoge) makelaarskosten kwijt en u krijgt toch inzicht in de interesse in uw woning. Het blijft uw keuze om uw woning al dan niet te verkopen.

En als de woning is ‘geclaimd’, kunnen wij u helpen met het sluiten van een voorlopig koopcontract van uw huidige woning, zodat u met een gerust hart op zoek kunt gaan naar uw volgende woning. En zo komt de markt weer in beweging.

MELD U HIER GRATIS AAN!

Zodra wij een woning in de (stille) verkoop krijgen die voldoet aan uw woonwensen, stellen wij u direct op de hoogte.

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en zullen uw gegevens niet verkopen aan derden.  STAP 1 PERSOONLIJK

  Vul uw persoonlijke gegevens zodat wij u kunnen bereiken
  STAP 2 HUIDIGE SITUATIE

  Vul in als uw huidige koopwoning te zijner tijd beschikbaar komt

  STAP 3 UW WOONWENSEN?

  Vul onderstaande criteria in, zodat wij gerichte woningen kunnen sturen

  STAP 4 AFRONDING

  Klik op onderstaande knop en houd uw e-mailbox in de gaten!


  UW DROOMHUIS VOORBIJ GEKOMEN?

  Op MODUVAST  kunt u gratis een profiel aanmaken en informatie over de woningen in uw mailbox ontvangen. Zodra u een potentiële droomwoning bent tegengekomen, reageert u via de mail op de woning, zodat wij u in contact kunnen brengen met de verkoper.

  Daarnaast werken wij samen met makelaars die geloven in de ‘modulaire-vastgoed-aanpak’. Heeft u slechts één bezichtiging of een taxatie nodig, dan staat daar een vaste vergoeding tegenover. Niks meer, niks minder!

  Bent u makelaar en wilt u met ons samenwerken? Klik dan hier

  NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

  Wij plaatsen regelmatig een nieuwe blog over zaken die interessant zijn voor u als (ver)koper. Adviezen van makelaars en financieel adviseurs, maar ook ervaringsverhalen van woningeigenaren. U hebt een stap voor op mensen die minder goed op de hoogte zijn.